Baba Mama Klub 2017 január 20 Kaposvár

Meghívó

Baba Mama Klub 2017 január 20 Kaposvár

Baba Mama Klub 2017 január 20 Kaposvár

2017.01.20-tól újra, minden pénteken délelőtt szeretettel várjuk a kicsiket (0-3 éves korig) és Anyukájukat kellemes környezetben egy vidám utazásra a gyermekjátékdalok, mondókák világába. Az első foglalkozásunk ingyenes, játszóházi belépőt sem kell fizetni. A foglalkozáson felcsendülő dalok és mondókák célja: az Anya - Gyermek kapcsolat erősítése, a gyermek zene iránti érdeklődésének felkeltése, zenei képességük, mozgáskultúrájuk játékos fejlesztése.

Foglalkozás helyszíne:

Kids Fusion Játszóház (7400 Kaposvár, Jutai u. 75.) - Ingyenes parkolás, játszóház, kisállat simogató, sószoba, kávézó, free wifi

Foglalkozás időpontja:

Minden péntek (iskolaszüneti napok kivételével), 10:00 - 11:30, melyből a zenés fejlesztő foglalkozás 30 perc (10.00-10.30-ig tart).

A foglalkozásokat vezeti:

Istántsuly Júlia (Julcsi néni) zeneterapeuta (Jelenleg a Liszt F. Zeneiskola oktatója, ill fejlesztő foglalkozásokat tart sérült gyermekek részére.)

Foglalkozás díja:

2017. 01.20-án a foglalkozás INGYENES, továbbiakban 1.300,-Ft/alkalom - amely a foglalkozáson túl magában foglal 1 óra ingyenes játéklehetőséget a játszóházban vagy sószoba használatot, illetve a kinti Fusion Farmon látogatható állatsimogatót.

(testvérkedvezmény, második gyermeknek -20%) Bérlet is vásárolható!

Ha szeretnétek járni, mindenféle kötöttség nélkül (nem muszály minden foglalkozáson részt venni) itt tudsz csatlakozni a Kids Fusion baba mama klub csoporthoz:

https://www.facebook.com/

Az első foglalkozás időpontja:

2017. január 20. DÍJMENTES!

Nevelj játékos dallal boldog gyermeket!

A ritmusos szövegek nemcsak élvezetesebbé tehetik a megszokott elfoglaltságokat, de a gyerek érzelmi fejlődésének is alapvető kellékei. Az orvosok a zenét sokszor gyógymódként ajánlják, különösen a picik számára. Azt is megfigyelték, hogy azok az apróságok, akik sok éneket és zenét hallanak, gyorsabban tanulnak, különösen nyelveket és matematikát. A dalok azonban érzelmeket közvetítenek, ami különösen fontos fiatalkorban, ha szeretnéd, hogy gyermekednek ne legyenek pszichés problémái.

Mozdulj ki a hétköznapokból!

Nem utolsó sorban az anyukák is kicsit kimozdulnak, mivel a foglalkozás után egyfajta baba-mama klub alakul ki.

A szülők a játszóházban, vagy a kávézóban megoszthatják egymással tapasztalataikat.

Info: +36 30 226 6717

Oszd meg, hogy mások is értesüljenek róla!


Info: 82/529-505

/