Kiemelt ajánlataink: Nyári Élmény tábor vagy Gokart tábor 2017.06.04 GYEREKNAP

Baba Mama Klub 2017 január 20 Kaposvár

Meghívó

Baba Mama Klub 2017 január 20 Kaposvár

Baba Mama Klub 2017 január 20 Kaposvár

2017.01.20-tól újra, minden pénteken délelőtt szeretettel várjuk a kicsiket (0-3 éves korig) és Anyukájukat kellemes környezetben egy vidám utazásra a gyermekjátékdalok, mondókák világába. Az első foglalkozásunk ingyenes, játszóházi belépőt sem kell fizetni. A foglalkozáson felcsendülő dalok és mondókák célja: az Anya - Gyermek kapcsolat erősítése, a gyermek zene iránti érdeklődésének felkeltése, zenei képességük, mozgáskultúrájuk játékos fejlesztése.

Foglalkozás helyszíne:

Kids Fusion Játszóház (7400 Kaposvár, Jutai u. 75.) - Ingyenes parkolás, játszóház, kisállat simogató, sószoba, kávézó, free wifi

Foglalkozás időpontja:

Minden péntek (iskolaszüneti napok kivételével), 10:00 - 11:30, melyből a zenés fejlesztő foglalkozás 30 perc (10.00-10.30-ig tart).

A foglalkozásokat vezeti:

Istántsuly Júlia (Julcsi néni) zeneterapeuta (Jelenleg a Liszt F. Zeneiskola oktatója, ill fejlesztő foglalkozásokat tart sérült gyermekek részére.)

Foglalkozás díja:

2017. 01.20-án a foglalkozás INGYENES, továbbiakban 1.300,-Ft/alkalom - amely a foglalkozáson túl magában foglal 1 óra ingyenes játéklehetőséget a játszóházban vagy sószoba használatot, illetve a kinti Fusion Farmon látogatható állatsimogatót.

(testvérkedvezmény, második gyermeknek -20%) Bérlet is vásárolható!

Ha szeretnétek járni, mindenféle kötöttség nélkül (nem muszály minden foglalkozáson részt venni) itt tudsz csatlakozni a Kids Fusion baba mama klub csoporthoz:

https://www.facebook.com/

Az első foglalkozás időpontja:

2017. január 20. DÍJMENTES!

Nevelj játékos dallal boldog gyermeket!

A ritmusos szövegek nemcsak élvezetesebbé tehetik a megszokott elfoglaltságokat, de a gyerek érzelmi fejlődésének is alapvető kellékei. Az orvosok a zenét sokszor gyógymódként ajánlják, különösen a picik számára. Azt is megfigyelték, hogy azok az apróságok, akik sok éneket és zenét hallanak, gyorsabban tanulnak, különösen nyelveket és matematikát. A dalok azonban érzelmeket közvetítenek, ami különösen fontos fiatalkorban, ha szeretnéd, hogy gyermekednek ne legyenek pszichés problémái.

Mozdulj ki a hétköznapokból!

Nem utolsó sorban az anyukák is kicsit kimozdulnak, mivel a foglalkozás után egyfajta baba-mama klub alakul ki.

A szülők a játszóházban, vagy a kávézóban megoszthatják egymással tapasztalataikat.

Info: +36 30 226 6717

Oszd meg, hogy mások is értesüljenek róla!


Info: 82/529-505

/